vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.086 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkegrønt design. Få en god nats søvn i stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667788 Kategori:

Den fløjlsbløde vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende mørkegrøn farve er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der værdsætter komfort og stil i soveværelset. Med et elegant design og luksuriøse materialer giver denne seng dig den ultimative søvnoplevelse.

Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også et strejf af elegance til din indretning. Sengegavlens justerbare højde giver ekstra støtte, når du har brug for at sidde op og slappe af. Den mellemhårde madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser for en fredelig søvn.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Denne kontinentalseng er perfekt til dem, der foretrækker en stabil base og den rette mængde fasthed for en behagelig nattesøvn. Med en elegant kombination af mørkegrøn fløjl og hvid topmadras vil denne seng være et smukt og funktionelt samlingspunkt i ethvert soveværelse.

Skab dit eget personlige oase af afslapning og velvære med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Et investering i din søvnkvalitet og din livskvalitet. Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative luksus og komfort hver nat. Bestil din drømmeseng i dag og træd ind i en verden af sødme og velvære, hvor hver dag begynder og slutter med den perfekte søvn.

Scroll to Top