vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

2.969 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl pink. Et stilfuldt og komfortabelt valg til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694821 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink, Pris: 2914.00
Skab dig din helt egen drømmeoase med vores vidunderlige kontinentalseng i fløjlspink. Forestil dig en verden af komfort og luksus, hvor en god nattesøvn er garanteret. Med vores kontinentalseng kan du smykke dit soveværelse med stil og elegance samtidig med at sikre dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat.

Den bløde fløjlsoverflade på sengen indbyder til ren forkælelse. Med en tæthed og jævnhed, der kun findes i fløjl, vil du opleve en uovertruffen følelse af velvære, når du lægger dig til rette. Lad dig omfavne af luksus og blødhed, der kun kan opnås med fløjlsmateriale.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er ikke bare til pynt – den er også praktisk. Med mulighed for justering i højden kan du skabe den perfekte støtte til ryggen, når du ønsker at sidde op i sengen, måske for at læse en spændende bog eller se din yndlingsserie. Komfort og funktionalitet går hånd i hånd.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og tilpasningsevne, samtidig med at de absorberer støj og bevægelser. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel liggestilling, især hvis du sover på maven.

Topmadrassen tilføjer et ekstra lag af komfort og beskyttelse med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld. Du kan stole på en god nats søvn uden bekymringer, velvidende at du har investeret i kvalitet og velvære.

Skab din helt egen rosenfarvede oase med vores kontinentalseng i fløjlspink. Livet er for kort til dårlig søvn – giv dig selv den gave, du fortjener med vores smukke og komfortable kontinentalseng. Velkommen til drømmeland.

Scroll to Top