vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.836 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Det elegante design kombineret med høj kvalitet gør denne seng til det ultimative valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694889 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i fløjl mørkegrøn er det ultimative valg, når du ønsker en harmonisk og luksuriøs søvnoplevelse hver eneste nat. Denne smukt designede kontinentalseng er skabt med fokus på komfort, stil og holdbarhed.

Sengens bløde fløjlstekstur er enestående, idet den ikke kun føles behagelig mod huden, men også tilføjer en tidløs elegance til ethvert soveværelse. Materialernes kvalitet og den omhyggelige håndværksmæssige udførelse sikrer, at denne seng ikke blot ser fantastisk ud, men også giver dig den støtte og komfort, du har brug for for en god nattesøvn.

En særlig feature ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl, som lader dig tilpasse højden efter behov. Denne funktion er ideel til dem, der nyder at læse eller se tv i sengen og har brug for ekstra støtte til ryggen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder denne seng en fantastisk støtte og trykaflastning, så du kan sove roligt hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med holdbarheden. Den medfølgende topmadras er fremstillet af hudvenligt materiale, der sikrer ekstra blødhed og komfort.

Den vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i fløjl mørkegrøn er ikke bare en seng, det er et kunstværk, der bringer både funktionalitet og æstetik ind i dit soveværelse. Med en blanding af elegance, komfort og holdbarhed er denne seng det perfekte valg for dem, der sætter pris på god søvn og smukt design. Oplev selv den ultimative luksus med denne fantastiske kontinentalseng og nyd en god nattesøvn hver eneste nat.

Scroll to Top