vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

3.788 kr.

Oplev luksuriøs komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng. Det mørkegrønne fløjl og den 140×200 cm madras vil forvandle dit soveværelse. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694918 Kategori:

Dykp ned i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk mørkegrøn nuance. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse og en uovertruffen følelse af velvære.

Forestil dig at glide ned i sengen efter en lang dag og mærke det bløde fløjlstekstil omslutte dig. Fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og følelse, og det tilføjer en ekstra dimension af elegance til ethvert soveværelse. Med vores kontinentalseng får du ikke kun et smukt design, men også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan nyde optimal komfort, når du sidder op i sengen.

Men det er ikke kun udseendet, der gør vores kontinentalseng til noget særligt. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende liggeposition. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop, hvilket resulterer i en fantastisk nats søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din søvnoplevelse leveres vores kontinentalseng også med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod din hud. Alt i alt er dette ikke bare en seng – det er en investering i din søvn og velvære.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrøn, og lad dig fordybe i en verden af luksus og komfort, hver eneste nat. Gør dig selv den tjeneste at investere i en god nats søvn – du fortjener det.

Scroll to Top