vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

3.798 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores smukke vidaXL kontinentalseng i blød lyserød fløjl – tilsæt elegance til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694920 Kategori:

Den smukke lyserøde vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med luksus og elegance. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal komfort og afslapning, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Den bløde fløjloverflade af 100% polyester giver en luksuriøs følelse og et elegant udseende til sengen. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der føles behagelige mod huden og skaber en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion gør det også nemt at tilpasse sengen efter dine personlige præferencer og behov.

Madrasen med pocketfjedre tilbyder en høj kvalitet og holdbarhed samt en fantastisk tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed og giver optimal støtte til din krop, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Den bløde polstring sikrer, at du ligger behageligt hele natten lang. Blot husk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun en seng, men en investering i din søvn og velvære. Med dens smukke design, komfortable funktioner og holdbare materialer er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker at forbedre deres søvnkvalitet og tilføje en sofistikeret touch til deres soveværelse. Giv dig selv den bedste nattesøvn med denne elegante og stilfulde kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top