vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.121 kr.

Optimer din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Håndlavet mørkegrøn finish, komfortabel madras i ideel størrelse 80×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798733 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil være din nye bedste ven, når det kommer til en god nats søvn. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse, hvor denne smukke seng pryder rummet med sit luksuriøse fløjlsmateriale i en fortryllende mørkegrøn farve. Sengen er ikke kun en fryd for øjet, men den tilbyder også en utrolig behagelig og afslappende søvnoplevelse.

Fløjlsmaterialet, der er brugt til at designe denne seng, er kendt for sin blødhed og luksuriøse fornemmelse. Når du ligger dig ned på denne seng, vil du straks mærke, hvordan du omsluttes af blødheden og næsten svæver væk i en verden af komfort.

Sengen kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og give optimal støtte, når du sidder op og slapper af i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den mellemhårde støtte fra madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der følger med, er hudvenlig og ekstra blød, så du kan nyde en ekstra lag af komfort og pleje til din nattesøvn.

Med sengens flotte mørkegrønne fløjl og den vedlagte brugermanual til nem montering, vil du blive forelsket i denne kontinentalseng fra første øjeblik. Giv dig selv den forkælelse og luksus, du fortjener, med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Du fortjener kun det bedste, så lad denne kontinentalseng blive din nye sovepartner og lad drømmene begynde.

Scroll to Top