vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.475 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Skabt med fløjl og i en elegant mørkeblå farve, der transformerer dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798740 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3411.00

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ komfort? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og luksuriøse materialer vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også give dig en helt ny oplevelse af søvn.

Sengens bløde fløjlstof er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret og stilfuld touch til enhver indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, så du kan læse eller se tv behageligt uden at gå på kompromis med komforten.

Denne kontinentalseng leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, som tilbyder en yderst høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte passer madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer optimal støtte til din krop.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Denne ekstra lag af komfort giver dig en følelse af luksus, som vil få dig til at glæde dig til at gå i seng hver aften.

Med en sengestel lavet af massivt træ og en nem monteringsproces, er denne kontinentalseng ikke kun et smukt møbel, men også en praktisk og holdbar løsning til dit hjem. Så forkæl dig selv med ægte komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkeblå. Lad drømmene begynde.

Scroll to Top