vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.271 kr.

Få en god nats søvn med vores elegante kontinentalseng i fløjl. Den blå farve og komfortable madras sikrer dig en behagelig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798769 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå
Pris: 2971.00

Drømmer du om en god nats søvn fyldt med komfort og luksus? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og højkvalitetsmaterialer er denne seng skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse muligt.

Sengen er betrukket med blødt og luksuriøst fløjl, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer en touch af elegance til ethvert soveværelse. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan få en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den rette mængde fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, sørger for ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Alt i alt er denne kontinentalseng det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn og en seng, der både er funktionel og stilfuld.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Inkluderet i pakken:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Så forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og få den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top