vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.484 kr.

Opnå luksuriøs komfort med vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. En perfekt kombination af stil og kvalitet til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798833 Kategori:

Den fløjlsbløde kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – det er en oase af komfort og luksus, der giver dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Med sit stilfulde design og højkvalitetsmaterialer er denne seng en perfekt kombination af funktionalitet og skønhed.

Det bløde fløjlstof, der pryder sengens ramme og hovedgærde, er ikke blot behageligt at se på, men det er også utroligt behageligt at røre ved. Du vil elske følelsen af at glide ned i sengen efter en lang dag og lade dig omslutte af det bløde stof. Hovedgærdets højde kan justeres, så du kan tilpasse det præcis efter din behov og ønsker.

Madrasen i kontinentalsengen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort under hele nattesøvnen. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du kan nyde en uforstyrret og fredelig søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker en fastere sovestilling.

Topmadrassen, der fuldender denne vidunderlige seng, er ikke bare en tilføjelse, men en nødvendighed for din komfort. Med sit hudvenlige stofbetræk og bløde skumfyld giver topmadrassen ekstra støtte og blødhed til din søvnoplevelse.

Sov bedre og vågn op friskere med vidaXL kontinentalsengen. Med dens stilfulde design, højkvalitetsmaterialer og en usammenlignelig komfort er denne seng det ultimative valg for enhver, der sætter pris på en god nats søvn. Oplev selv forskellen og lad denne fantastiske kontinentalseng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top