vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

4.763 kr.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med vores vidaXL kontinental seng i en elegant mørkegrøn fløjlsdesign. Oplev den perfekte søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798838 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i fløjl mørkegrønt er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med luksus og stil. Dyk ned i en verden af komfort med denne eksklusive seng, der tilbyder en usammenlignelig afslapning og velvære.

Den bløde fløjl, som sengen er beklædt med, er ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse at røre ved. Dens tætte og jævne fibre skaber en sensationel fornemmelse af luksus, og sikrer at du føler dig forkælet og veltilpas hver gang du lægger dig til ro.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den tilbyder også en fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv. Med dette funktionelle design kan du nyde både komfort og praktisk anvendelighed.

Den medfølgende madras er udført med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød effektivt, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under din søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker en stabil og behagelig liggeposition, især for dem, der sover på maven.

Topmadrassen, der fuldender dette ensemble, er hudvenlig og blød at ligge på. Med sit slidstærke betræk og fyld af skum giver den ekstra lag af komfort og beskyttelse, der fuldender din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med dette elegante sæt vil du opleve drømmesøvnen komme til live i dit eget hjem.

Bring stil, komfort og luksus ind i dit soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrønt. Et perfekt valg for dig, der værdsætter kvalitet og velvære i harmoni med en sofistikeret æstetik. Gå ikke glip af muligheden for at skabe din helt egen oase af ro og velvære.

Scroll to Top