vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

4.690 kr.

Få drømmesøvn på denne elegante kontinentalseng. Den luksuriøse fløjl og den bløde madras giver en komfortabel og stilfuld søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798840 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er fuld af luksus og komfort, der vil forvandle din søvnoplevelse til ren magi. Forestil dig at synke ned i den bløde og elegante lyserøde fløjlsoverflade efter en lang dag – ren forkælelse for krop og sind.

Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun en touch af elegance, men tilbyder også optimal rygstøtte, når du nyder din yndlingsbog eller ser din foretrukne serie. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, vil du opleve en fantastisk støtte og tilpasningsevne, der sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig mulighed for at slappe af i en behagelig og rolig atmosfære.

Den mellemhårde støtte i madrassen er ideel til dem, der sover på maven og sikrer den helt rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort, der fuldender din søvnoplevelse.

Med sit fløjlsbløde og luksuriøse lyserøde betræk er denne kontinentalseng ikke kun et funktionelt møbel, men også et smukt og elegant indslag i ethvert soveværelse. Skab en oase af ro og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og lad dine drømme føre dig ind i en verden af ren lykke og velvære. Så gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og oplev den ultimative komfort med denne smukke kontinentalseng.

Scroll to Top