vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

5.076 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i elegant mørkeblå fløjl. Nyd komfort og stil på en ny måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799627 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå, Pris: 4807.00

Drømmer du om at forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil? Ønsker du at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig.

Denne smukke kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, men også en sand fornøjelse for kroppen. Med sit bløde fløjlsmateriale omslutter sengen dig i ren luksus, mens du dvæler i komfort og ro. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der giver en utrolig blød og behagelig overflade at hvile på.

Sengen kommer med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden, så du altid kan finde den optimale position til læsning eller afslapning. Denne funktion gør det til en fornøjelse at tilbringe tid i sengen, uanset om du ser din yndlingsserie eller læser en god bog.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og komfort under hele nattens søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Madrasen har en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der sover på maven og har brug for ekstra stabilitet. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den gave det er at investere i din søvnkvalitet med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig omslutte af komfort og stil og vågn op frisk og klar til en ny dag.

Scroll to Top