vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.982 kr.

Lad din indre dronning hvile på denne luksuriøse kontinentalseng. Skabt med fløjl og feminin elegance. Forkæl dig selv hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799628 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød, Pris: 4723.00 DKK

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med denne smukke kontinentalseng i blødt lyserødt fløjl. Med denne seng kan du se frem til en perfekt nats søvn, hver eneste nat.

Sengen er ikke blot en fryd for øjet med sit elegante design og lyserøde fløjlsmateriale, men den er også designet med din komfort i tankerne. Den justerbare sengegavl giver dig den ideelle rygstøtte, når du skal slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen, der er udstyret med pocketfjedre, tilpasser sig din kropsform og giver dig den støtte, du har brug for, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden. Den mellemhårde støtte sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men bidrager også til en ekstra lag af blødhed og komfort, der fuldender din søvnoplevelse.

Fremstillet af holdbare materialer som lærketræ og krydsfiner, er denne kontinentalseng bygget til at holde i lang tid. Og med en enkel monteringsproces, kan du hurtigt og nemt samle din nye seng og begynde at nyde de mange fordele ved en god nats søvn.

Drøm stort og sov godt med vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserødt fløjl. Din ultimative soveoase venter på dig.

Scroll to Top