vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn

5.409 kr.

Få luksuriøse nætter i denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med fløjlsovertræk og en behagelig madras er god søvn sikret.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797520 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 180×200 cm i fløjl i en smuk mørkegrøn farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med en blød og luksuriøs fløjlsoverflade, vil du opleve en utrolig behagelig overflade, der indbyder til gode nætters søvn.

Det unikke ved denne kontinentalseng ligger i dens praktiske design og høje kvalitet. Den justerbare sengegavl giver ekstra komfort, mens madrassen med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte sikrer optimal stabilitet og komfort, uanset om du foretrækker at sove på ryggen, siden eller maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også ekstra behagelig med sit bløde stofbetræk og fyld af skum. Den tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et stilfuldt og moderne møbel, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant rum.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og problemfri. Den er lavet af holdbart lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras investerer du ikke kun i din søvn, men også i dit velvære og komfort. Gå ikke glip af chancen for at omdanne dit soveværelse til et luksuriøst og stilfuldt tilflugtssted med denne fantastiske kontinentalseng. Lad drømmene føre dig til en verden af dyb og afslappende søvn på denne enestående seng.

Scroll to Top