vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.101 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkeblå. Få en god nats søvn og en stilfuld indretning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797521 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i fløjl i en smuk mørkeblå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Denne imponerende kontinentalseng kombinerer stil, komfort og funktionalitet på enestående vis og vil helt sikkert blive et imponerende blikfang i ethvert soveværelse.

Den bløde fløjl, som sengen er betrukket med, tilføjer en fornemmelse af luksus og finhed. Fløjl er kendt for sit bløde touch og tætte væv, hvilket gør det ekstremt behageligt at hvile sig på. Sengegavlen, der følger med, er ikke kun elegant i sit design, men den kan også justeres i højden for at give den mest behagelige rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en støjsvag og uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der sover på maven, og den sikrer optimal stabilitet og komfort hele natten igennem.

Topmadrassen, der fuldender dette imponerende sæt, er designet med et hudvenligt stofbetræk og fyld af blødt skum, der øger komforten og beskytter madrassen mod slid. Denne seng er ikke kun et statement i æstetik, men den er også skabt med fokus på din komfort og velvære.

Med et sæt, der inkluderer en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, får du alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative soveoplevelse. Elegant, komfortabel og funktionel – denne kontinentalseng er det perfekte valg for dig, der ikke går på kompromis med hverken stil eller søvnkvalitet. Giv dig selv den omsorg og luksus, du fortjener, med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top