vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

5.830 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i smukt fløjl. Perfekt til en god nats søvn i elegant stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797549 Kategori:

.Livet er for kort til dårlig søvn. Tag din nattesøvn til det næste niveau med en enerådende kombination af stil, komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve. Med et kongeligt udtryk og en sublim blødhed tilbyder denne seng en oase af ro og velvære i dit soveværelse.

Den bløde fløjl, der pryder både seng og sengegavl, indbyder til berøring og skaber en luksuriøs atmosfære. Fløjlens tætte og jævne fibre giver dig en følelse af ren velbehag, hver gang du lægger dig til rette. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant stil, men også den perfekte støtte til din ryg, når du ønsker at læne dig tilbage og nyde en god bog eller din yndlingsserie.

Selve hjertet i denne kontinentalseng er den eksklusive madras med pocketfjedre, der sikrer en unik soveoplevelse. De individuelle fjedre tilpasser sig præcist til din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en stille og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte får du den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling.

For at fuldende din oplevelse forkæler vi dig med en hudvenlig topmadras, der er både slidstærk og behagelig. Vores mål er din fulde tilfredshed, derfor medfølger en brugervenlig manual, så du nemt kan samle din nye drømmeseng. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng og lad dig forføre af kombinationen af elegance, komfort og enestående kvalitet. Giv dig selv den gave, du fortjener – en god nats søvn, der vil revitalisere din krop og sind. Din søvn er vigtig, vælg derfor denne seng, der vil forkæle dig hver nat.

Scroll to Top