vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.365 kr.

Drømmer du om luksus og komfort? Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Elegance og velvære i en mørkegrøn drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798634 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en førsteklasses søvnoplevelse. Med sit luksuriøse design og høje kvalitet vil denne seng forvandle dit soveværelse til et overdådigt og behageligt rum, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier.

Sengen er beklædt med blødt fløjl, et stof kendt for sin blødhed og luksuriøse finish. Du vil elske at røre ved det og opleve den øgede komfort, det tilføjer din sengeoplevelse. Med den justerbare sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den ultimative kombination af stil og funktionalitet.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, som sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte vil madrassen holde din krop i den rigtige position for en behagelig og afslappende søvnoplevelse.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød at ligge på, fuldender denne vidunderlige seng. Den beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af komfort til din nattesøvn. Vær sikker på, at denne kontinentalseng vil give dig den luksus og velvære, du fortjener.

Med dens mørkegrønne fløjlsbeklædning og elegante design vil denne kontinentalseng fra vidaXL være det strålende centrum i dit soveværelse. Tag springet og invester i din søvnkvalitet med denne fantastiske seng, der giver dig en god nats søvn og en overlegen komfortoplevelse. Gør din søvn til en prioritet og oplev forskellen med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top