vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.354 kr.

Oplev luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkegrøn. Ideel til moderne soveværelser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797479 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 4198.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige kontinentalseng i fløjl. En perfekt blanding af stil og funktionalitet, denne seng er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse hver nat.

Det bløde fløjlstæppe, der omgiver sengen, er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret elegance til ethvert soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte position til læsning eller tv-kigning i sengen, samtidig med at den støtter din ryg på en behagelig måde.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en støtte og tilpasning, der er i en klasse for sig. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen er mellemhård, hvilket giver den rette mængde fasthed og stabilitet, perfekt til enhver sovestilling.

Topmadrassen, der dækker madrassen, er lavet af hudvenligt materiale, der garanterer blød komfort og beskyttelse mod slid. Du vil elske den følelse af at synke ned i sengen og lade alle dine bekymringer forsvinde.

Den smukke mørkegrønne farve på sengen tilføjer et strejf af elegance og personlighed til dit soveværelse. Lavet af holdbart materiale og let at samle, vil denne kontinentalseng være en investering i din søvn- og livskvalitet.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras kan du se frem til mange års fantastisk søvn i en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på den mest eksklusive måde. Så forkæl dig selv og invester i din søvn med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top