vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.595 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt stof og cremefarvet design. Oplev ultimativ komfort og stil på en budgetvenlig måde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766131 Kategori:

Den smukke og stilfulde vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg til en god nats søvn og total afslapning. Med sit elegante cremefarvede stof og holdbare design vil denne seng være et imponerende og funktionelt tilføjelse til dit soveværelse.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, hvad enten du vil læse en bog eller se fjernsyn i sengen. Madrassen med pocketfjedre giver en luksuriøs soveoplevelse med høj kvalitet og lang holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en fastere overflade, men stadig ønsker komfort og støtte. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en behagelig og hygiejnisk søvnoplevelse.

Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan sætte den op og begynde at nyde alle fordelene. Med en sengelængde på 193 cm, en bredde på 147 cm og en højde på 118/128 cm, vil denne kontinentalseng med madras være det perfekte valg til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og en stilfuld seng, der kombinerer komfort, holdbarhed og elegance på den mest perfekte måde. Opgrader dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen, og få en oplevelse af luksus og velvære hver eneste nat.

Scroll to Top