vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.431 kr.

En drøm af en seng venter på dig. Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Perfekt kombination af komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766162 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nattesøvn og maksimal komfort. Med sit elegante og moderne design vil denne seng være et smukt og funktionelt tilbehør til dit soveværelse.

Sengen er udstyret med slidstærkt stof i en smuk cremefarve, der både er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, uanset om du foretrækker at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabilitet og fasthed, der ikke går på kompromis med komforten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig en ekstra lag af luksus og komfort.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel, den er også let at samle med den medfølgende brugermanual. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, og sengen leveres i en praktisk og beskyttende emballage.

Med denne vidaXL kontinentalseng vil du opleve en ny standard for komfort og kvalitet i dit soveværelse. Så giv dig selv den gave af en god nattesøvn og invester i denne luksuriøse seng i dag.

Scroll to Top