vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.592 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Elegant cremefarvet stof og en 140×190 cm madras sikrer dig en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760488 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 140×190 cm vil revolutionere din søvnoplevelse. Forestil dig at synke ned i den luksuriøse komfort hver aften og vågne op fuld af energi og klar til dagen foran dig.

Sengens stilfulde design samt den cremefarvede stofbeklædning tilfører elegance og luksus til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en lang levetid for din seng.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Om du læser en bog, ser tv eller arbejder fra sengen, vil den justerbare sengegavl give dig den nødvendige støtte og komfort undervejs.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Hver fjeder reagerer individuelt på din krops bevægelser, hvilket minimerer støj og forstyrrelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven, da den giver den nødvendige stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Du vil vågne op uden smerter og være klar til en ny dag.

Topmadrassen, med dens hudvenlige betræk og bløde fornemmelse, fuldender sengens komfortniveau. Den beskytter ikke kun madrassen, den tilfører også ekstra lag af blød komfort, som forkæler din søvnoplevelse endnu mere.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en garant for gode nætter, du får også et smukt og stilfuldt møbel, som vil pryde ethvert soveværelse. Invester i din søvn og velvære med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Hver detalje er designet med din komfort i tankerne, så du kan drømme sødt og vågne frisk hver morgen.

Scroll to Top