vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.386 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant mørkebrun farve. Oplev premium komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733331 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i målene 100×200 cm i en elegant mørkebrun farve er en ægte drøm, der venter på at omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Denne seng er ikke bare en seng; den er en investering i din søvn og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer en sofistikeret touch til ethvert rum. Det åndbare stof sikrer optimal komfort, mens det samtidig er designet til at holde i mange år fremover. Aldrig har det været så behageligt at falde i søvn om aftenen og vågne op frisk og veludhvilet om morgenen.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun et smukt element, men den er også praktisk med mulighed for justering i højden. Så uanset om du gerne vil læse en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen, vil sengegavlen give den optimale rygstøtte, du har brug for.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops unikke form og sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte føles perfekt i ryggen og er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenlige materialer, der sikrer en blød og komfortabel overflade at sove på. Med vidaXL kontinentalsengen med madras er din søvnkvalitet i gode hænder.

Vær opmærksom på, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual vil montering af din nye kontinentalseng være en leg.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve den ultimative søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen med madras i en stilfuld mørkebrun farve. Din søvn fortjener det bedste, og denne seng vil ikke skuffe dig.

Scroll to Top