vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.804 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og holdbar konstruktion.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730159 Kategori:

Den lækre vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Sengen er indbegrebet af luksus og komfort og vil bringe et strejf af elegance til dit soveværelse.

Lad os starte med at tale om det smukke fløjlsmateriale, der pryder denne seng. Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, hvilket gør det til det ideelle valg for en seng, der skal være et sted for afslapning og ro. Den mørkegrønne farve tilføjer et elegant touch til ethvert rum og skaber en atmosfære af stilfuld hygge.

Selve sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position til at slappe af, læse en bog eller se din yndlingsserie. Sengegavlen er ikke kun en smuk tilføjelse til sengen, men den tilbyder også fremragende støtte til din ryg, mens du hviler dig.

Madrasen på denne kontinentalseng er intet mindre end fantastisk. Udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og overlegne komfort, vil denne madras sikre, at du får en god nats søvn hver eneste gang. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Denne fasthed giver en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

For at fuldende din søvnoplevelse kommer denne kontinentalseng med en hudvenlig topmadras. Topmadrassen er designet til at beskytte din madras samt tilføje ekstra komfort og blødhed til din seng. Med sit slidstærke stofbetræk og bløde fyld giver topmadrassen dig den ultimative luksusoplevelse.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng af høj kvalitet og elegant design, men også en garanti for en dyb og afslappende nattesøvn. Invester i din søvnkvalitet og opgrader dit soveværelse med denne fantastiske seng i dag. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top