vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

3.655 kr.

Sov som en konge på vores luksuriøse kontinentalseng. Fløjlsoverfladen og skummadras sikrer en himmelsk nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730160 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3680.00,
Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blød fløjl i en elegant mørkeblå farve. Denne seng er designet til at levere en usammenlignelig nattesøvnoplevelse, som du vil elske.

Sengens bløde fløjlsmateriale tilføjer en følelse af luksus og raffinement til dit soveværelse. Fløjl er kendt for sin blødhed og jævne tekstur, hvilket giver dig en behagelig overflade at hvile på. Du vil elske at røre ved det og synke ned i komforten efter en lang dag.

Den medfølgende sengegavl giver ikke kun en smuk finish til sengen, men den er også justerbar i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Den er ideel til at støtte din ryg, når du sidder op og læser en god bog eller ser fjernsyn.

Madrasen er udstyret med holdbare pocketfjedre, som er kendt for deres overlegne kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og afslappende søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er designet til at være hudvenlig og slidstærk, samtidig med at den tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Med sin bløde overflade vil du føle dig som om du sover på en sky.

Vores kontinentalseng leveres med en omfattende brugermanual, så du nemt kan samle den derhjemme. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet. Lad dig forkæle hver nat og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag.

Scroll to Top