vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

3.759 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXLs lyserøde kontinentalseng. 140×200 cm i blød fløjl skaber en luksuriøs søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730167 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød
Pris: 3568.00

Du kan nu opleve en helt ny standard for komfort og elegance med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk lyserød fløjlsoverflade. Forestil dig at glide ned i en blød og luksuriøs seng efter en lang dag og opleve den ultimative afslapning i dit eget hjem.

Denne kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng – den er designet til at give dig en god nats søvn og en følelse af ren velvære. Det bløde fløjlsmateriale føles behageligt mod huden og skaber en fornemmelse af eksklusivitet og luksus i soveværelset.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte for din krop under søvnen. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der passer perfekt til enhver sovestilling og sikrer en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten.

Sengens sengegavl er ikke kun en smuk detalje, men den er også praktisk, da den kan justeres i højden for at give ekstra komfort, når du sidder op i sengen. Den bløde topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid, samtidig med at den er hudvenlig og behagelig at ligge på.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke bare en seng, du får en fuldendt søvnoplevelse. Lad dig forføre af den smukke lyserøde farve, det luksuriøse fløjlsmateriale og den enestående komfort, som denne seng tilbyder. Gør din soveværelse til et tilflugtssted for afslapning og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top