vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn

4.574 kr.

Opdag luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den perfekte kombination af stilfuldt design og god søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730200 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 4570.00

Drømmer du om en god nats søvn og en følelse af luksus i dit soveværelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk mørkegrøn farve, kan du opleve den ultimative komfort og stil i din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er designet til at tilbyde dig den optimale støtte og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Den bløde fløjl, der omgiver sengen, tilføjer en luksuriøs følelse af elegance og raffinement til dit soveværelse.

Sengens sengegavl er ikke kun smuk at se på, men den er også praktisk, da den kan justeres i højden efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens form. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten endnu mere, får du også en hudvenlig topmadras med i købet. Denne madrasbeskytter har et blødt stofbetræk, der føles behageligt mod huden, og den øger både komforten og holdbarheden af din seng.

Vores vidaXL kontinentalseng med fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve er ikke bare en seng – det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Skab dit eget lille oase af ro og komfort med denne smukke og funktionelle seng, der er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse hver nat.

Bemærk: Ved hygiejneårsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Alle nødvendige dele og en brugervenlig manual medfølger for nem montering.

Skab dit drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en bedre søvn og en mere elegant indretning.

Scroll to Top