vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.876 kr.

Oplev luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl lyserød – skab en drømmende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727985 Kategori:

Hos vidaXL er vi stolte af at præsentere vores charmerende kontinentalseng med madras i en smuk lyserød fløjlskonstruktion. Denne elegante seng er designet til at give dig den ultimative komfort og støtte, så du kan nyde en fredelig og dyb søvn hver nat.

Det bløde fløjlsmateriale skaber en luksuriøs og behagelig overflade, der er dejlig at røre ved. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver en behagelig og rolig soveoplevelse. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den slidstærke betræk sikrer lang holdbarhed og en behagelig overflade at ligge på.

Den lyserøde farve og luksuriøse designet tilføjer et strejf af elegance og stil til ethvert soveværelse. Med en solid ramme af lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng både holdbar og smuk.

Hver enkelt del af sengen leveres med brugervenlig monteringsvejledning, der gør det let og enkelt at samle sengen. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Skab dit eget lille rokokoparadis derhjemme med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle med elegance, komfort og stil hver nat.

Scroll to Top