vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

2.938 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng. Elegant design. Fås i fløjl mørkeblå. Ideel til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730067 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×190 cm er det ultimative valg for alle, der sætter pris på en god nats søvn kombineret med luksus og komfort. Designet med et elegant touch af mørkeblå fløjl, stråler denne seng af stil og sofistikeret charme.

Sengens bløde fløjlstextur inviterer dig til at synke ned i ren velvære. Fløjl er kendt for sine tætte og bløde fibre, der sikrer en behagelig og luksuriøs følelse, når du hviler dig på sengen. Den medfølgende sengegavl giver ikke kun en visuel appel, men kan også justeres i højden for at tilpasse sig dine behov og give den rette støtte, når du har brug for at sidde op i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, lang holdbarhed og en tilpassende støtte til din krop. De absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og giver dig en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden.

Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid. Den blide polstring og ergonomiske design sikrer en behagelig overflade at hvile på, mens den bidrager til sengens samlede elegance og funktionalitet.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt at samle alle elementer. Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Du kan forvente en komplet pakke med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, der er klar til at omdanne dit soveværelse til et oase af ro og velvære.

Du fortjener det bedste, når det handler om din søvnkvalitet og velvære. Med vidaXL kontinentalsengen er komfort, stil og funktion i harmoni og venter på at give dig den ultimative soveoplevelse. Grib chancen for at forvandle dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver virkelighed, og søvnen bliver en luksuriøs oplevelse hver eneste nat. Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, du får en investering i dit velvære og fremtidige søvnbehov.

Scroll to Top