vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.001 kr.

Få en himmelsk nattesøvn i luksus stof. vidaXL kontinentalseng med madras i blød pink fløjl; den perfekte blanding af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730068 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige kontinentalseng i blød pink fløjl. Denne seng er skabt til at bringe dig den ultimative søvnoplevelse og bidrage til din velvære hver eneste nat.

Indbegrebet af elegance og stil, vores kontinentalseng er ikke blot et møbel, men en investering i din velvære og sundhed. Den bløde fløjlsbetræk omfavner dig med sin luksuriøse tekstur, mens den justerbare sengegavl giver den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op og læser eller ser tv.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krops form og bevægelser, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer optimal komfort uden at gå på kompromis med støtten.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig og sørger for ekstra beskyttelse og komfort hele natten lang. Med vores kontinentalseng kan du være sikker på at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den leveres med en brugervenlig manual for nem og problemfri montering.

Invester i din søvn og velvære med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i pink fløjl. Lad dig forkæle hver nat og oplev den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top