vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.938 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød. En perfekt kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730097 Kategori:

Hvis du leder efter den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet til dit soveværelse, så er vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserød fløjl den perfekte løsning for dig. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde og vil helt sikkert forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og indbydende retræte.

Den bløde fløjlsbeklædning i lyserød bringer en varm og indbydende atmosfære til enhver soveværelsesindretning. Fløjl er kendt for sit bløde og luksuriøse udseende samt dets behagelige følelse mod huden, hvilket sikrer en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Sengens praktiske sengegavl er designet til at give optimal rygstøtte, så du kan sidde komfortabelt op i sengen og nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine individuelle behov og præferencer.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, fremragende holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret og behagelig søvn hele natten igennem. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den er slidstærk og blød at røre ved, hvilket skaber de perfekte betingelser for en god nats søvn.

Sovesættet består af en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt, du behøver for at skabe din drømmeseng, er inkluderet i pakken, og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserød fløjl. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvnkomfort, så lad dig forkæle med denne elegante og funktionelle kontinentalseng i dag.

Scroll to Top