vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder brun

3.951 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med en elegant brun kunstlæder finish og en behagelig madras er dette det perfekte valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334725743 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i smukt brun kunstlæder er en perfekt kombination af komfort, stil og funktionalitet. Den høje kvalitet kunstlæder sikrer, at sengen er let at rengøre og modstandsdygtig over for pletter, samtidig med at den tilføjer et luksuriøst touch til dit soveværelse.

En af de fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som kan tilpasses i højden for bedre rygstøtte, når du f.eks. ønsker at læse eller se tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en høj grad af tilpasning og støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer også støj og bevægelser, hvilket sikrer uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der sover på maven. Topmadrassen, der kommer med, har et hudvenligt betræk og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og hurtig. Sengen er lavet af slidstærkt kunstlæder, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Med en elegant brun farve og en generøs størrelse på 140×200 cm vil denne kontinentalseng med madras og topmadras være det perfekte valg til dit soveværelse. Sørg for at investere i din nattesøvn og oplev den ultimative komfort og afslapning med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top