vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.110 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i elegant mørkegrøn fløjl. Drømmeagtig komfort og stil i én seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728841 Kategori:

Lad mig fortælle dig om den fortryllende vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl i en dyb mørkegrøn farve. Træd ind i en verden af komfort og luksus med denne sofistikerede kontinentalseng, der er designet til at give dig en ultimativ god nattesøvn og en følelse af velvære.

Forestil dig at synke ned i den bløde fløjls madras, der omfavner din krop med en uovertruffen blødhed og komfort. Fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og bløde tekstur, hvilket skaber en behagelig oase af ro i dit soveværelse. Sengegavlen, som kan justeres i højden, tilbyder ikke kun en elegant finish til sengen, men giver også den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se tv.

Det unikke pocketfjedersystem i madrassen sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop, hvilket resulterer i en dyb og forfriskende søvn. Den mellemhårde støtte giver stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør denne seng ideel til enhver sovestilling. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en behagelig og hygiejnisk søvnoplevelse.

Denne eksklusive kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet, men også en investering i din velvære og sundhed. Med dens elegante mørkegrønne fløjlsoverflade og robuste konstruktion af massivt træ og krydsfinér vil den være et smukt og funktionelt centrum i dit soveværelse. Med et enkelt design og enkel montering vil denne seng være klar til at give dig en drømmende søvnoplevelse fra første øjeblik.

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i fløjl i mørkegrøn. Lad dig forkæle og skab dit eget personlige tilflugtssted, hvor hver nat bliver en fantastisk oplevelse af ro og velvære. Giv dig selv den gave af en god nats søvn og lad denne smukke kontinentalseng blive hjertet i dit soveværelse.

Scroll to Top