vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

4.757 kr.

Få luksuriøs komfort og stil i din soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den mørkebrune stofbeklædning og de dimensioner på 200×200 cm sikrer en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696270 Kategori:

Dykker ned i en dyb og forfriskende nattesøvn med vores elegant designede vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en skøn mørkebrun farve. Med fokus på maksimal komfort og afslapning, er denne kontinentalseng det ultimative valg til dit soveværelse.

Det slidstærke stof, der pryder sengen, tilføjer ikke kun et enkelt og stilfuldt look, men er også åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid opnår den rette rygstøtte, uanset om du foretrækker at læse en bog eller se fjernsyn i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre opnår du en uovertruffen kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for deres støjabsorberende egenskaber, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri søvn, selv hvis du vender og drejer dig om natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, samtidig med at den sikrer stabilitet og komfort.

Topmadrassen, der er betrukket med en blød og hudvenlig polyesteroverflade, tilføjer yderligere komfort og beskyttelse til din soveoplevelse. Denne seng er designet med både funktionalitet og æstetik for øje og vil skabe en beroligende atmosfære i dit soveværelse.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. En brugervenlig manual medfølger for nem og hurtig montering. Skab den perfekte oase af ro og komfort med denne elegante kontinentalseng, der vil løfte din søvn til nye højder.

Opgrader dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras og oplev en nattesøvn som aldrig før. Med en perfekt kombination af stil, komfort og holdbarhed er denne seng det ideelle valg for dig, der værdsætter kvalitet og en god nats søvn. Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet – invester i dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, der vil give dig den ultimative soveoplevelse hver nat.

Scroll to Top