EC kontinentalseng – 140×200 cm – Grå

10.999 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse EC kontinentalseng i elegant grå. Fryd dig med ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 5589300492706260 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores EC kontinentalseng i smuk grå farve. Denne seng er designet til at levere en dyb og afslappende søvnoplevelse, som vil forvandle dine nætter og give dig energi til at erobre dagen.

Med dimensioner på 140×200 cm er denne kontinentalseng ideel til individuelle brugere eller et par, der ønsker mere plads til at strække sig ud. Den kraftige bundbase med bæreskum giver solid støtte og stabilitet, mens de kraftige lameller i bunden sikrer en jævn fordeling af vægten og bevægelsen under søvn.

Denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre med 7 zoner, der er designet til at optimere din krops aflastning og støtte. Dette betyder, at hver del af din krop får den rette mængde støtte, hvilket kan reducere smerter og ømhed, mens du sover. Med muligheden for at tage madraskernerne ud og vende dem, kan du forlænge holdbarheden og sikre, at din seng forbliver så behagelig som muligt i mange år.

Den grå farve på denne kontinentalseng tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse, og dens stilfulde design vil sikre, at den passer perfekt til din eksisterende indretning. Uanset om du elsker at krølle dig sammen under dynen eller strække dig ud og nyde komforten, vil denne kontinentalseng opfylde dine behov og forventninger.

Tag springet og invester i din søvn med vores EC kontinentalseng i grå nuance. Lad dig omslutte af komfort og stil, og opdag forskellen en god nats søvn kan gøre for dit velvære og livskvalitet. Leg dig ikke med din søvn, og vælg kvalitet og luksus med vores EC kontinentalseng – du fortjener det.

Scroll to Top