EC kontinentalseng – 180×200 cm – Grå – Fast/fast

10.999 kr.

Få din bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse EC kontinentalseng i elegant gråt design. Oplev ultimativ komfort og støtte hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 5589300508771236 Kategori:

Introducerer EC kontinentalsengen – det ultimative valg for en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Med dimensionerne 180×200 cm og en elegant grå farve passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse og tilfører et strejf af elegance og luksus.

Denne kontinentalseng er designet til at imødekomme dine behov for både komfort og støtte. De to bundbaser er udstyret med kraftigt bæreskum, der sikrer en solid konstruktion og lang levetid. Lamellerne i bunden er robuste og sikrer optimal ventilation og støtte.

EC kontinentalsengen er udstyret med pocketfjedre med 7 zoner, der sikrer en ergonomisk korrekt liggeposition og en jævn fordeling af trykket på kroppen. Dette bidrager til en dybere og mere afslappende søvn, hvilket er afgørende for dit velbefindende og energiniveau i løbet af dagen.

En af de unikke funktioner ved denne seng er muligheden for at tage madraskernerne ud. Dette giver dig mulighed for at vende madrassen og forlænge dens holdbarhed samt tilpasse komfortniveauet efter dine præferencer. Med EC kontinentalsengen investerer du i kvalitet, komfort og velvære for mange års fremtid.

Sæt kursen mod en bedre nattesøvn med EC kontinentalsengen og oplev en Søvn er ikke længere bare søvn – det er en oplevelse af luksus og ren velvære. Din søvn er vigtig, så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten? Med EC kontinentalsengen får du ikke kun en seng, du får en investering i din sundhed og velvære.

Scroll to Top