vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.123 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Elegant fløjl i mørkegrøn, perfekt til en god nats søvn. Opgrader din soveoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918062 Kategori:

Hver nat fortjener du en god nats søvn, og med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjlsblød mørkegrøn farve kan du opnå netop det. Dyk ned i komforten og luksusen ved dette sæt, der ikke kun er designet til at give dig en god nats søvn, men også til at forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og elegant rum.

Den bløde fløjlkvalitet af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men skaber også en æstetisk appel. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte til din ryg, men tillader også en tilpasset oplevelse, uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Med en madras fyldt med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne, vil du opleve en støtte, der tilpasser sig dine bevægelser og sikrer minimal støj og vibrationer.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der sover på maven, og sikrer stabilitet og komfort hele natten. Den hudvenlige topmadras tilføjer yderligere komfortlag og beskyttelse mod slid. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant fodende til din seng.

Dette komplette sæt er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i din livsstil og komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. En brugervenlig manual medfølger for nem montering. Skab et luksuriøst soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjlsblød mørkegrøn farve.

Scroll to Top