vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

3.051 kr.

Opgrader din søvn med vores lækre vidaXL kontinentalseng i mørkebrun stof. Skab komfort og stil i din soveværelse med denne elegante seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910439 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er det ultimative valg for dem, der værdsætter en god nats søvn og ønsker optimal komfort. Med sit stilfulde og elegante design vil denne seng være det perfekte centrum i ethvert soveværelse.

Sengen er polstret i slidstærkt mørkebrunt stof, der både ser godt ud og føles behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og giver fremragende støtte, når du ønsker at læse en god bog eller se fjernsyn i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nats søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker optimal stabilitet og komfort.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og ekstra blød, hvilket tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Topmadrassen sikrer en behagelig og afslappende overflade at sove på.

Udover at være en fantastisk seng, medfølger en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Den mørkebrune farve og det stilfulde design gør bænken til en alsidig og praktisk tilføjelse til din indretning.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en brugervenlig manual inkluderet er det nemt at samle denne luksuriøse kontinentalseng. Med essentielle mål som 203 x 80 x 118/128 cm for sengen, 80 x 200 x 20 cm for madrassen og 80 x 200 x 5 cm for topmadrassen, kan du være sikker på, at denne seng vil passe perfekt ind i dit soveværelse.

Forkæl dig selv med den optimale søvnoplevelse og invester i komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras. Dette er ikke bare en seng, det er et møbel, der vil forvandle dit soveværelse og give dig den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top