vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

3.117 kr.

Optimer din søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL med indbyggede LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841010 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er en sand drøm. Forestil dig at komme hjem efter en lang dag og synke ned i denne luksuriøse seng, som ikke kun er smukt designet, men også yder utrolig komfort og støtte hele natten.

Det slidstærke stof på sengen giver et elegant og rent udtryk, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den nødvendige rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Men det er ikke det eneste, der gør denne seng så speciel.

LED-strippen langs sengens underside skaber en stemningsfyldt belysning, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Drøm dig væk i farver og blødt lys, der skaber en følelse af ro og velvære, perfekt til afslapning før sengetid.

Madrasen med pocketfjedre er en fornøjelse at ligge på. De individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorbere støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er blød og hudvenlig, og med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg.

Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i dit hjem. Den bløde blå farve og det elegante design vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse hver nat med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top