vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkebrun

3.633 kr.

Få din drømmeseng med vidaXL: Kontinentalseng med indbygget LED-lys i elegant mørkebrun stof, perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810317 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkebrun farve. Denne seng er ikke bare et sted at sove, men en oase af velvære og stil i dit soveværelse.

Sengen er designet med slidstærkt stof i en smuk mørkebrun nuance, der både tilføjer et sofistikeret touch til rummet og sikrer langvarig holdbarhed. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Det ekstra touch af elegance kommer med den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en hyggelig stemning i rummet. Denne funktion giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dit humør og skabe den perfekte atmosfære til afslapning.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og komfort. Fjedrene absorberer støj og stød, mens de tilpasser sig din krop for en behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og støtte.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys leveres med en brugervenlig vejledning til nem montering, og den har et praktisk USB-stik til LED-lyset. Bemærk, at USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Skab dit eget personlige tilflugtssted med vores luksuriøse kontinentalseng og oplev en god nats søvn i stil og komfort. Drøm stort, sov godt med vidaXL.

Scroll to Top