vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.056 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL’s luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og moderne design skaber den en atmosfære af ro og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801505 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm i en stilfuld gråbrun farve er det ultimative valg for dem, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i deres soveværelse.

Sengens slidstærke stof, lavet af åndbart materiale, giver ikke kun et rent og enkelt udseende, men sikrer også langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen, og skaber samtidig en behagelig og afslappende atmosfære.

Det unikke LED-lysdesign tilføjer et strejf af elegance og hygge til rummet. Med en farverig LED-strip kan du skabe dit eget personlige lysshow og sætte stemning efter behov. Fra afslappende toner til festlige farver – mulighederne er uendelige.

Sengen er udstyret med en kvalitetsmadras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en mere forstyrrelsesfri søvnoplevelse. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og blødhed.

Vær opmærksom på, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. En brugervenlig manual medfølger for nem montering, og den eneste dele, der kan tilpasses, er delen med saksesymbolet. Bemærk at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, selvom sengen har et USB-stik.

Med dimensionerne 193 x 90 x 78/88 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng det perfekte valg for dig, der søger både stil og komfort i dit soveværelse. Skab dit eget personlige oase med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og nyd en god nattesøvn hver aften.

Scroll to Top