vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.105 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Skab en hyggelig stemning i dit soveværelse med denne moderne seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775435 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve er det ultimative centrum for din soveværelsesopgradering. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng sikre dig en dyb og behagelig nattesøvn hver nat.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, udstråler en tidløs elegance og er både åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Og med den farverige LED-strip langs sengens kant kan du skabe en stemningsfuld belysning i rummet.

Madrasen med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig kroppens form for optimal komfort. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer ekstra blødhed og støtte. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem samling. Den har også et praktisk USB-stik, selvom en USB-strømkilde ikke er inkluderet. Produktet er designet med fokus på både stil og funktionalitet og vil være et smukt og praktisk tilskud til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med en god nats søvn i denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og oplev en ny standard for komfort og stil i dit hjem. Med en kombination af elegance, kvalitet og smarte funktioner er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste.

Scroll to Top