vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

4.278 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stof og fantastisk komfort. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773289 Kategori:

Med den cremefarvede kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys kan du tage din søvnoplevelse til nye højder. Denne luksuriøse kontinentalseng er ikke bare en seng – den er en oase af komfort og stil i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun et praktisk møbel men også en æstetisk fornøjelse. Den er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun er smukt at se på, men også åndbart og behageligt at ligge på. Den cremefarvede farve tilføjer en aura af elegance til rummet og giver en beroligende atmosfære.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der løber langs sengens kanter. Dette LED-lys tilføjer en unik stemning til dit soveværelse og skaber en hyggelig atmosfære, perfekt til afslapning eller læsning før sengetid.

Men komforten stopper ikke her. Denne kontinentalseng leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og komfort hele natten. Topmadrassen er også fyldt med blødt skum, der føjer en ekstra lag af blødhed til din soveoplevelse.

Praktisk er denne kontinentalseng også udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse din siddende stilling, mens du slapper af i sengen. Derudover er den let at samle og vedligeholde, hvilket gør den til en fremragende investering i din søvnkomfort.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med sit stilfulde design, behagelige komfort og stemningsfulde LED-lys vil denne seng ikke kun give dig en god nattesøvn, men også forvandle dit soveværelse til et rum fyldt med stil og elegance. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL.

Scroll to Top