vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

4.542 kr.

Skab din egen oase af luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL – det perfekte match mellem stil, komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773297 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet
Pris: 4591.00

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys kan du omdanne dit soveværelse til et oase af ro og komfort. Denne elegante seng er ikke kun et praktisk møbel, men også en stilfuld tilføjelse til enhver indretning.

Den cremefarvede stofbeklædning giver et luksuriøst udtryk og tilfører en følelse af hygge til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du ligger i sengen og læser eller ser tv.

Det unikke LED-lys langs sengens kant skaber en stemningsfuld atmosfære og giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver alt efter dit humør. Dette gør det til en sand fornøjelse at slappe af og genoplade i din egen seng hver aften.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, men også praktisk. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en ekstraordinær støtte, der former sig efter din krop og absorberer eventuelle stød og bevægelser. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der sikrer en behagelig overflade at hvile på.

Sengen er designet med fokus på både komfort og funktionalitet. Den er nem at samle med den medfølgende brugermanual, og du kan klippe LED-striberne til, så de passer præcist til din seng. Så skab dit eget magiske soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev en nattesøvn i særklasse.

Scroll to Top