vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkebrun

4.144 kr.

Forny dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng. Med LED-lys, stilfuldt stof og maksimal komfort – din nætter bliver magiske.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772241 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkebrun, Pris: 4321.00

Drømmer du om en smuk og funktionel seng, der kan forvandle dit soveværelse til en oase af ro og wellness? Så er denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL det perfekte valg for dig.

Sengen er designet med fokus på både stil og komfort. Den er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk mørkebrun farve, der både tilfører elegance og varme til rummet. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en behagelig rygstøtte, men tilføjer også et touch af luksus til sengens udseende.

Det særlige ved denne seng er dens indbyggede LED-lys, der løfter atmosfæren i rummet til nye højder. Med en farverig LED-strip kan du skabe en hyggelig stemning eller skifte mellem forskellige lyseffekter, alt efter dit humør. Lyset er ikke kun dekorativt, men skaber også en beroligende og afslappende atmosfære, der er perfekt til en god nats søvn.

Men komforten stopper ikke ved udseendet. Sengen kommer med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og blødhed, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Den praktiske USB-tilslutning giver dig mulighed for at oplade dine enheder direkte fra sengen, så du altid kan være tilsluttet og klar til en ny dag.

Skab dit eget personlige soveparadis med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Bring stil, komfort og innovation ind i dit soveværelse og oplev en helt ny dimension af søvnkvalitet. Dine drømme fortjener det bedste – og det får du med denne fantastiske seng. Gå ikke glip af chancen for at investere i din fremtidige søvnkomfort og velvære.

Scroll to Top