vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

4.549 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbyggede LED-lys. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774320 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse. Med sit moderne design og indbyggede LED-lys skaber denne seng en hyggelig atmosfære og bliver et smukt fokuspunkt i rummet.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din liggeposition og sørger for optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Med de farverige LED-lys langs sengens kant kan du skabe en magisk stemning i dit soveværelse og finde ro og afslapning før sengetid. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer en behagelig og støttende liggeoplevelse, samtidig med at de absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk og fyld af blødt skum tilføjer ekstra komfort og sikrer en god sovestilling hele natten. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet.

Med en brugervenlig manual medfølger sengen, så du nemt kan samle den derhjemme. Vær opmærksom på, at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke medfølger til LED-lyset.

Skab en oase af ro og velvære i dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Grib chancen for at forvandle din søvnoplevelse og invester i din velvære med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top