vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

3.016 kr.

Få din gode nattesøvn med vores elegante kontinentalseng i lyserød fløjl. Den perfekte kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738441 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er en sand drøm, der venter på at give dig den optimale komfort og søvnkvalitet. Med sit elegante lyserøde fløjlsmateriale udstråler sengen både luksus og hygge. Fløjl er kendt for sin blødhed og behagelige følelse mod huden, hvilket gør denne seng til det perfekte sted at slappe af efter en lang dag.

Sengen er designet med en praktisk og justerbar sengegavl, der ikke kun tilføjer et stilfuldt præg, men også giver optimal støtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, er komforten og kvaliteten i topklasse. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser fra partneren, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af blødhed og hudvenlighed, så du kan sove trygt og fredeligt hele natten igennem.

Med denne kontinentalseng følger ikke bare en god nats søvn, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Den lyserøde farve og fløjlsmaterialet skaber en varm og indbydende atmosfære, der vil få dig til at elske at tilbringe tid i sengen. Så giv dig selv den ultimative forkælelse med denne vidaXL kontinentalseng, og lad drømmene bære dig væk til en verden af sød søvn og ren luksus.

Scroll to Top