vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

4.958 kr.

Opgrader din nattesøvn til luksuriøst niveau med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, ekstra komfort og god kvalitet til en fantastisk pris. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724652 Kategori:

Den eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver nat. Denne elegante seng er designet med fokus på både stil og funktion, og vil helt sikkert tilføre et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve giver den et tidløst look, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Du vil elske det enkle og rene design, der skaber en beroligende atmosfære i rummet. Samtidig er stoffet åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde af din seng.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position for at støtte din ryg, når du læser eller ser tv i sengen. Dette ekstra touch af komfort gør denne kontinentalseng til det ideelle sted at slappe af og sove.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der giver optimal støtte og komfort. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabil støtte og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og giver en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den er let at vedligeholde og sikrer, at din kontinentalseng forbliver i god stand i mange år fremover.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et stilfuldt og funktionelt møbel, der vil berige dit soveværelse. Leveret med brugervenlig monteringsanvisning og pakket sikkert for at sikre en problemfri opsætning. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top