vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

4.359 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Det elegante design og den komfortable madras vil sikre dig en god nattesøvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723567 Kategori:

Dyk ned i en sky af blødhed og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende cremefarve. Tag din nattesøvn til nye højder med denne luksuriøse seng, der er skabt til at give dig den ultimative følelse af afslapning og velvære.

Sengens slidstærke stof i en elegant cremefarve emmer af stil og enkelthed samtidig med, at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl sikrer den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv – en funktion, der både er praktisk og komfortabel.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Med en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, er denne madras ideel til enhver sovestilling og sikrer en god nats søvn hver gang.

Topmadrassen, beklædt med et hudvenligt stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af blødhed, der fuldender din søvnoplevelse. Slip for støj og ubehag, når du drejer og vender dig om natten – denne madras absorberer effektivt stød og sikrer en forstyrrelsesfri nattesøvn.

Med en sengestel lavet af robust massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, er denne kontinentalseng bygget til at holde i lang tid og give dig mange års komfortable nætter. Sammen med en brugervenlig brugsanvisning kan du hurtigt og nemt samle din nye seng og drømme dig ind i søvnens vidunderlige verden.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof er ikke blot en seng, det er en oplevelse af ren luksus og velvære. Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i din søvnkvalitet med denne fantastiske seng, der vil forvandle dit soveværelse til din personlige oase af ro og afslapning.

Scroll to Top