vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

4.286 kr.

Giv dit soveværelse en luksuriøs opgradering med vores komfortable kontinentalseng i elegant, cremefarvet stof. Opnå en god nats søvn hver gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724590 Kategori:

Vil du ikke elske at stige ned i drømmeland hver nat med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelse 160×200 cm? Denne elegante og behagelige seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Lavet af slidstærkt stof i en smuk cremefarve, tilføjer denne seng både stil og komfort til dit soveværelse.

Sengens sengegavl er ikke kun stilfuld, men også praktisk, da den kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du slapper af i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Madrasens mellemhårde støtte giver dig den perfekte balance mellem komfort og stabilitet, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, har du alt hvad du behøver for at skabe dit eget lille oase af komfort og velvære i dit soveværelse. Så lad vores vidaXL kontinentalseng med madras være din trofaste følgesvend på vejen til en god nats søvn og velvære.

Scroll to Top