vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

4.862 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse 200×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Oplev komfort og stil i et elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695249 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet, Pris: 4739.00
Er du på udkig efter den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet til dit soveværelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 200×200 cm i en elegant cremefarve det perfekte valg til dig. Med fokus på detaljerne og kombinationen af holdbarhed og moderne design, vil denne kontinentalseng give dig den luksuriøse søvnoplevelse, du fortjener.

Den slidstærke stofbetræk i en smuk cremefarve giver sengen et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også yderst modstandsdygtigt over for slid, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i lang tid.

Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke kun en visuel fornøjelse, men også en praktisk funktion. Du kan justere sengegavlens højde efter behov, hvilket giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, er komforten i top. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den inkluderede topmadras med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan nyde en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du ikke kun en seng, men en komplet løsning til dit soveværelse. Og med en let montering, en brugervenlig manual og en pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for, kan du se frem til at sove som en konge allerede i aften. Giv dig selv den gave at investere i din søvnkvalitet med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top